Free SAMP Servers
help to put my server in internet list - Printable Version

+- Free SAMP Servers (https://extreme-host.net/forum)
+-- Forum: FreeSamp Server (https://extreme-host.net/forum/Forum-FreeSamp-Server)
+--- Forum: Ask Support (https://extreme-host.net/forum/Forum-Ask-Support)
+--- Thread: help to put my server in internet list (/Thread-help-to-put-my-server-in-internet-list)



help to put my server in internet list - neyl123 - 04-28-2016

why my server is not in Internet list ??? anyone help me to put it in Internet list ???

this is my server.cfg

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password [sicret]
maxplayers 100
port 28715
hostname BlackForest World Of Yashturbo's Fun! [3.7]
gamemode0 BFTDMv17 1
filterscripts labels gates antiddos
language San Andreas
plugins GeoIP_Plugin.so streamer.so YSF.so
announce 1
query 1
weburl http://bftdm.freesmfhosting.com/
maxnpc 0
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000


RE: help to put my server in internet list - DarkWanted - 04-28-2016

To Be in List must be your host related to some community of producing hosts but with a much money


RE: help to put my server in internet list - GANDALF BOT - 04-29-2016

thats not Hosted Tab Host


RE: help to put my server in internet list - neyl123 - 04-29-2016

i dont need in hosted tab ! DarkWanted ! im saying in Internet list ! LOL


RE: help to put my server in internet list - DuskFawn - 04-29-2016

Internet tab is bugged and samp have discontinued internet tab Internet tab just shows the same servers as hosted tab. Read below for more details.


http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=597390


RE: help to put my server in internet list - neyl123 - 04-29-2016

(04-29-2016, 05:26 PM)abhay Wrote: Internet tab is bugged and samp have discontinued internet tab Internet tab just shows the same servers as hosted tab. Read below for more details.


http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=597390

lol ! no . only Hosted Tab needs a pay ! not a internet list ! Abhay your cpanel is bugged. Only servers in freesamp is not showing in Internet List.


help to put my server in internet list - Davidnut - 08-08-2019

sphere is set to nocrypt client, no version specified. I could log into server using another client found on this forum 6.0.4, but i cant see some of the new items.