• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Jordan 1 Träningsskor
#1
Dess pastellöverdrag återges ljusa i den titulära nyansen, var och en avger en lätt glöd från tån till hälen. Dam/Herr Nike Air Jordan 1 Undertill bygger vita neutrala färger grunden och håller mellansula, undersula, krage och plös subtil. Och även om den senare typiskt skulle täckas av matchande snören, är dess strängar här beskrivna med en touch av brons.

[Image: sx525_1.jpg]

Förutom tillgänglighet har alternativen i mellanklass historiskt sett levererat stilar som är mycket mer lämpliga för djärva byråer. Nike Air Jordan 1 Träningsskor Från discobollsinspirerade arrangemang till nya ytor täckta i flerfärgade rutmönster, Air Jordan 1-varianten har aldrig varit blyg för att ta sig bort från #23Confused basketarv. Blått, gult och apelsiner landar på barnens alternativ i en färgblockerande metod som inte matchar varandra, kanske inspirerad av serietidningar. Svart och vitt fyller i luckorna där de livfulla detaljerna utelämnas. Under foten, yttersulor mellan höger och vänster skor fortsätter den omatchade estetiken, med de förstnämnda som bär en gyllene ton.

Det livfulla arrangemanget ser en stark vit läderbas som kontrasteras av överlägg i den djärva "Light Fusion Red". Nike Air Jordan 1 Lägsta Priset För att höja ljusstyrkan ytterligare, täcker "Laser Orange" profilswooshen och fotleden. Detta fruktpunch-liknande färgschema återkommer på den svarta tungetiketten via en gradienteffekt som appliceras på Nike Swoosh-logotypen. En svart insida och yttersula ger en grafisk look samtidigt som den kompletterar den sommarklara designen.

Till att börja med täcker denimtak parets bas, kikar ut på tåboxen, mitt på foten och strax ovanför profilswooshen; tungor följer också efter. Nike Air Jordan 1 Billigt Online Medan den gemensamma ansträngningen från 2008 (och till och med en nyligen genomförd Air Jordan 1 Mid "Denim") stoltserade med en lätt tvätt, väljer de kommande Jordans för en mörkare indigo. Läderöverlägg över ovandelen utför ytterligare det djupblå uppdraget, medan sömmar och sidoväggslogotyper avviker i en "Sesam"-påminnande färg. Samma ton tar över kragen, yttersulan och "Wings" insignier på hälen. Slutligen kompletterar en rik nyans av rött profilens swooshes och varumärket på tungan.

Med stigande popularitet för Köp Nike Air Jordan 1 Online under de senaste tre åren, har NIKE omvärderat hur man behandlar Michael Jordans första signatursneaker. Förutom högprofilerade samarbeten och retros av originalfärger har det nordamerikanska företaget moderniserat sneakern, och gjort den (något) mer tillgänglig på vägen. Utöver FlyEase-utrustade iterationer har den Peter Moore-designade sneakern också dykt upp i en "Zoom CMFT"-variant, som kombinerar Zoom Air-dämpning under foten med ett robust skumarrangemang vid krage och ankel.

www.easilyentry.com
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)