• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 90 Bestellen
#1
Nu de Nike Air Max 90 Heren/Dames inch dichter bij zijn 32e verjaardag komt, is hij verschenen in een handvol niet-originele, maar meeslepende stijlen. Onlangs heeft het iconische ontwerp van Tinker Hatfield zich overgegeven aan groene slangenleerpanelen en roze flair bovenop een exclusief kinderensemble. Hoewel het nieuw opgedoken paar de standaard mesh-basis, synthetisch leer en TPU-componenten van het model behoudt, beschikt het ook over schaalachtige overlays over het grootste deel van het bovenwerk.

[Image: sx478.jpg]

De Nieuwe collectie Nike Air Max 90 is misschien wel de meest populaire sneaker met zichtbare luchtkussens geworden sinds hij 31 jaar geleden debuteerde. Hoewel het ontwerp van Tinker Hatfield niet langer midden in een mijlpaalverjaardagsfeestje zit, blijft het naar voren komen in meeslepende make-up. Voorbeeld: een exclusieve colorway voor vrouwen met luipaardachtige patronen op de profiel-swooshes. Afgezien van de super kleurrijke takes van weleer, verwent het nieuw opgedoken paar zich in gebroken wittinten over het grootste deel van het bovenwerk van synthetisch leer, TPU en mesh.

De Nike Air Max 90 Bestel Online worden geleidelijk breder met elke nieuwe onthulling en worden vergezeld door nog opvallendere tinten, met een tweekleurige make-up met een divers kleurengamma dat moet uitkomen op in totaal acht verschillende versies. Met zowel de "Infrared"- als de "Blue Fury"-edities die sinds hun vroege debuut in de schijnwerpers staan, lijkt het erop dat Beaverton en de streetwear-afdruk een beetje huiverig waren om te laten zien wat ze allemaal in petto hebben; wat dat ook is, wordt echter langzaam uitgelekt met een eerste blik op de volgende "Opti Yellow" -kleurstelling die inzicht geeft in de derde kerntoevoeging aan het pakket

Nike Air Max 90 Bestellen UNDEFEATED van Eddie Cruz en James Bond heeft een aantal van de meest memorabele Nike en Jordan Brand-samenwerkingen aller tijden gecreƫerd, en nu koken de schoenenmeesterbreinen uit de West Coast en het Swoosh Brand opnieuw, want ze hebben een drie- pak verse versies van de Nike Air Max 90 onderweg. Hoewel officiƫle afbeeldingen van de samenwerking nog niet zijn onthuld (de foto's zowel hierboven als hieronder zijn mock-ups), lijkt het alsof elk paar een drastisch andere richting uitgaat met zijn palet. Er is een luchtige mix van platina- en zeiltonen, een zeker levendige combinatie van zwart, antraciet en biezenroze, en een blauw/grijs/paars paar dat heel goed zware retro-vibes kan afgeven.

De recente release van een Nike Air Max 90 Online Kopen veroorzaakte nogal wat opschudding in de wereld van sneakers, aangezien het pittige kleurenpalet dat oorspronkelijk debuteerde op de Nike Dunk Low in 2002, de laatste tijd weer populair is geworden dankzij tot frequente waarnemingen aan de voeten van ene Virgil Abloh. Nu wordt het weer wild, aangezien is onthuld dat de AM90 ook een originele "Viotech"-make-over zal krijgen. De door Tinker Hatfield ontworpen klassiekers hebben vaak gediend als een veelzijdig canvas voor materiaal- en kleurexperimenten, dus het geliefde schema gaat naar zijn nieuwe thuis alsof het daar altijd al thuishoorde.

www.goflyeasily.com
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)