• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max Plus Korting
#1
Reflecterende strips van de punt van de teen tot rechts onder de branding op de tong zorgen voor een rijk blauw contrast in de mix; de toon bezielt ook miniatuur swooshes op de profielen, de Air Max-demping onder de voet en verschillende componenten over de buitenzool. Kopen Nike Air Max Plus Vergelijkbaar met een eerder opgedoken Air Force 1 Lage, laterale middenvoeten zijn gebrandmerkt met meerdere swooshes van verschillende grootte, die de anders eenvoudige outfit verder animeren. Het grootste deel van de tussenzool en het loopvlak zorgen ervoor dat de bovengenoemde tinten in de schijnwerpers komen te staan.

[Image: 21febnkbar660.jpg]

Hoewel sommigen misschien de voorkeur geven aan de luide branding van zijn "Multi-Swoosh" -paar, is de Nike Air Max Plus Goedkoop ongetwijfeld op zijn best als hij het simpel houdt. Hier is dat precies waar Nike naar streeft, aangezien ze neutrale kleuren, gradiënten en slechts een subtiele pop van neongroen uitdelen

De laatste tint lijkt alleen de Swoosh en de plaat er net onder te benadrukken, beide gedetailleerd direct naast zwarte neutrale tinten. Nike Air Max Plus Korting Witte mesh en lederen armaturen omringen het geheel, de meeste - behalve de met gradiënt behandelde kooien - hebben een vlakke, effen kleur behouden. Elders ronden de hiel en tong de constructie af met zilveren metallics en de gebruikelijke reeks Air Max-insignes.

Met zijn nieuwste uiterlijk put de Nike Air Max Plus Schoenen uit zijn prestatiewortels. Nagesynchroniseerd met "AMRC" als knipoog naar de "Air Max Running Club", combineert het paar retro-stijl branding en een colorway die net zo vintage-geïnspireerd is. Rood zet snel de toon door de TPU door het bovenwerk te kleden en de suède randen die van rand tot rand omlijsten. Aan de onderkant is de basis volledig in blauw weergegeven, passend bij die van de Air Units onder de voeten.

Nike Air Max Plus Heren/Dames Elders lijken de tussenzool en vetereenheid vintage in hun "Sail" -tint, terwijl de Swoosh en buitenzool kiezen voor luidere vergulde luxe. Wat de branding betreft, krijgt het silhouet twee extra hang-tags: de mediale spelt "BVRTN, OR" ter ere van het Nike HQ, terwijl de zijkant een eenvoudigere "AMRC" -tekst levert. Bovendien is het eigen lettertype van de tong net iets vetter gemaakt, zodat het opvalt tussen het verwijderbare label ernaast.

www.dameshoe.com
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)