• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Blazer Mid Αθλητικά Παπούτσια
#1
Πρόσφατα, η γυναικεία αποκλειστική πρόταση εμφανίστηκε σε ένα κυρίως λευκό και μαύρο χρωματισμό με άρωμα royal blue στα υπερβολικά swooshes του προφίλ. Nike Blazer Mid Ανδρικά/Γυναικεία Η λεπτομέρεια στα δάχτυλα των ποδιών και στη γλώσσα εισάγει κάποια πρόσθετη «προσωπικότητα» στο μείγμα, ενώ ένα νέο λογότυπο προσγειώνεται στη γλώσσα, φαινομενικά γνέφοντας για την 20η επέτειο. Κάτω από το πέλμα, οι μονάδες σόλας διατηρούν τα πράγματα απλά στη χρωματική παλέτα, αν και η εξωτερική σόλα προάγει περαιτέρω μια μοντέρνα αισθητική.

[Image: sx104.jpg]

Σε σύγκριση με το πιο κοντό, πιο αγαπημένο αντίστοιχό του, αυτό το Nike Blazer Mid Αθλητικά Παπούτσια αφήνει μια πολύ πιο λεπτή εντύπωση. Οι τόνοι "Light Cognac" είναι λίγοι σε αριθμό, καθώς το χρώμα εμφανίζεται μόνο στην κορυφή του Swoosh, στη φτέρνα και στην εσωτερική σόλα. Ένα υπόλευκο παίρνει το τιμόνι αλλού, ντύνοντας τα πτυσσόμενα δέρματα που αποτελούν το κύριο βάρος του προφίλ και των ποδιών. Επιπλέον, τα κορδόνια και η ενδιάμεση σόλα επιδεικνύουν μια πολύ πιο φωτεινή απόχρωση του λευκού. η γλώσσα αντιμετωπίζεται με ένα ελαφρύ κίτρινο φινίρισμα. Και τόσο η ετικέτα όσο και οι μύτες της δαντέλας διαθέτουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το Orange Label.

Το Αγοράστε Nike Blazer Mid φθηνα του Wamala αντλεί έμπνευση από το alter ego του που διαβάζει τη σκέψη, του οποίου η μυστηριώδης γοητεία αντικατοπτρίζεται στον απατηλά απλό σχεδιασμό του παπουτσιού. Μετά από πιο προσεκτική εξέταση, το μαύρο επάνω μέρος προσφέρει τριγωνικά χτυπήματα πανοπλίας γύρω από τη φτέρνα καθώς και μια λωρίδα τίγρης που λάμπει στο σκοτάδι πιο μπροστά. Δίπλα, το Swoosh λάμπει στο ιριδίζον φινίρισμά του, συμπληρώνοντας τη μωβ απόχρωση των ματιών και ραφών.

Αυτό το Nike Blazer Mid αγορα online, παρόλο που βγαίνει στην επιφάνεια πρώτο σε μεγέθη GS, είναι τόσο ώριμο όσο τα ενήλικα ζευγάρια, σπάνια βυθίζονται σε ζωηρά, νέον χρώματα. Και αν είμαστε τυχεροί, πιθανότατα θα δούμε το διάφανο Swoosh του πάνω από μια πλήρη οικογενειακή σειρά. Παρόμοια με τα χρώματα που κυκλοφόρησαν προηγουμένως, η βάση έχει δερμάτινη και σουέτ κατασκευή, και τα δύο είναι βαμμένα με τα τυπικά τους ουδέτερα.

Λευκά φορέματα μέσα από τα μάτια και το προφίλ, ενώ χτυπήματα του γκρι τυλίγουν το μπροστινό μέρος του ποδιού. κάτω, η σόλα, επίσης, στερείται χρώματος, αν και η υφή της αναπληρώνει την απλότητα ως συνήθως. Φθηνα Nike Blazer Mid Το Swoosh, επιπλέον, απέχει πολύ από τη φόρμουλα, καθώς το ημιδιαφανές TPU έχει χρωματισμένο "Volt" όπως το παράδειγμα στην ετικέτα της γλώσσας. Πίσω, η γλωττίδα της φτέρνας είναι εξίσου μοναδική, καθώς καλύπτει τον ψυχρό τόνο της με ένα διάφανο δίχτυ. Στη συνέχεια εφαρμόζονται επιπλέον χτυπήματα κόκκινου και μπλε στην επένδυση και στις δύο επάνω οπές, αντίστοιχα.

www.getintoeasy.com
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)