• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UGG Hjemmesko Udsalg
#1
Der var engang, hvor Køb UGG Hjemmesko var værdsatte varer. I begyndelsen af 2000'erne var de modeækvivalenter til Beanie Babies eller Tickle Me Elmo med hensyn til fanatiske følgere og rekordhøje udsalgsrater. Forud for designeren Crocs og FitFlops, der blev anset for at være "seje" i dag, var Uggs både den mest eftertragtede og meget hånede sko i mine tidlige gymnasieår. Jeg kan huske, at jeg så pre-TMZ paparazzi-billeder af Kate Hudson og Kate Moss iført dem, førstnævnte med en boho-kjole og sidstnævnte med jeans. Det var et af de øjeblikke, du siger til dig selv: "Der er absolut ingen logisk grund til, at jeg elsker og har brug for disse, men det gør jeg, det gør jeg virkelig."

[Image: uu105.jpg]

Ikke mere at stønne eller stønne over, at du er kold denne vinter. UGG Hjemmesko Bedste Priser er den eneste lyd, du bør lave som svaret på alt, hvad der er hyggeligt og varmt i vintermånederne. Mærket, der skabte bølger i begyndelsen af 2000'erne som en must-have-støvle, er tilbage og bedre end nogensinde, især i år, hvor komfort er navnet på spillet under pandemien.

Hold dine fødder ekstra varme hele dagen, også selvom du aldrig forlader dit hus. Gode Priser på UGG Hjemmesko Scuffette hjemmesko er en super populær stil, fantastisk til at holde tæerne ristede og nemme at tage af og på, som du vil. Skoene er desuden vandafvisende, lavet af ruskind på ydersiden og foret med shearling på indersiden. Hjemmeskoene kommer i en bred vifte af farver, inklusive en lys ferskenfarvet og smuk lilla, metallisk sølv og kobber og et klassisk brunt, sort og leopardprint for at blande de to.

En anden fantastisk vandtæt mulighed med lidt mere vinterstøvle-look og følelse, Adirondack-stilen er et perfekt valg. UGG Hjemmesko Andestøvle-stilen er trendy, men tidløs, mens den vandtætte DryTech-finish er funktionel til de våde og kolde måneder fra nu og frem til foråret.

Og alligevel kæmpede jeg for at finde en - det, der gør Uggs bemærkelsesværdige, er, at de er fuldstændig umærkelige. UGG Hjemmesko Kvinder/Mænd Siden deres start i 70'erne har de konsekvent fundet et publikum, der regelmæssigt cykler ind og ud af mode, uden nogensinde at gå væk. Ugg som virksomhed har utvivlsomt forsøgt at relancere sig selv for den nye generation – sidste år løftede de sløret for samarbejder med kulty-ny-gen-mærkerne Telfar, Molly Goddard og Eckhaus Latta – og måske er denne fornyede A-liste besættelse, som jeg indledningsvis tænkt, blot resultatet af en gennemarbejdet PR-strategi.

www.neufstovle.com
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)