• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas schoenen nederland
#1
Parley for the Oceans en adidas zetten hun langdurige samenwerking voort met een adidas 4dfwd schoenen kopen online nieuwe duurzame kijk op de adidas 4DFWD. De aankomende paren zijn te vinden in een crème, zwarte en lichtgroene kleurstelling met zeilwitte gerecyclede garens die worden gebruikt voor het bovenwerk en dikke groene biezen die eromheen zijn gewikkeld het silhouet.

Zwarte adidas-strepen zijn langs de zijkanten geplakt en de tong heeft een gestikt horizontaal label met adidas en Parley co-branding. Andere details adidas schoenen nederland zijn onder meer een zwarte draad die zich van boven naar achteren uitstrekt en fungeert als oogjes en treklipje aan de hiel. De 3D-geprinte tussenzool met rooster hieronder maakt ook gebruik van hergebruikte materialen en zwarte rubberen buitenzolen maken de look af.

De adidas Adizero Adios Pro 3 zou de ultieme raceschoen voor lange afstanden van het merk zijn. De hardloopsneaker is gemaakt voor snelle sale adidas adizero adios beste prijs hardlopers die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen en nieuwe records willen nastreven. Ontwerpdetails op de adidas Adizero Adios Pro 3 omvatten een tussenzool bestaande uit 2 lagen veerkrachtig Lightstrike Pro-schuim voor demping, terwijl geoptimaliseerde ENERGYRODS 2.0 is ingebed in de tussenzool.

De Adidas Solarglide 5 is een uitstekende, maximaal gedempte dagelijkse trainer voor stijlbewuste hardlopers. De Bubble Boost-tussenzool zorgt adidas solarglide uitverkoop voor een goede veerkracht terwijl de L.E.P. systeem zorgt ervoor dat beginnende hardlopers niet te ver van de optimale koers afdwalen. De Solarglide 5 is de nieuwe unisex Ultraboost zonder het premium prijskaartje.
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)