• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas yung-1 hvid
#1
[Image: Sapatos_Yung-1_Bege_CG7118_01_standard.jpg]
En kærlighed til 1990'ernes mode giver Yung-96 et look, der er fedt og en smule excentrisk. køb adidas sko billigt Disse sko er lavet af en blanding af mesh, imiteret ruskind og nubuck. De tilbyder en bred, tyk silhuet, der tydeligvis er 90'erne. En let mellemsål gør dem behagelige nok til at have på hele dagen.

Som verdens næststørste firma inden for sportsfodtøj og -beklædning har adidas leveret avanceret fodtøj siden 1949 med base i Tyskland. Det er adidas yung-1 hvid årtier siden Adi Dassler grundlagde det tyske multinationale adidas-selskab. Siden da har adidas designet og fremstillet sportssko.

Lad os gøre klar til sommermånederne med den helt nye adidas Yung 1 hvid Mint! En af Three Stripes bedste silhuetter, dette er en absolut must politimand aroundselect til enhver sneakerkollektion denne sæson! Inspireret af den kultklassikere adidas Falcon Dorf fra 1997 har Yung 1 hvid Mint en ultra premium ruskindskonstruktion med en sund dosis mesh på tåboksen og sidepanelerne for den ultimative åndedrætsoplevelse.

Malet i en ren creme nuance, lyse mint-accenter er hele vejen igennem for en pop af subtil kontrast, og langs pløsen er det traditionelle adidas sko mænd blå Trefoil-logo malet i en rosenrød nuance. En chunky skummellemsål sidder under fødderne, og for at runde det hele af, er adidas' Torsion-plade til stede for yderligere støtte. Hvis du er interesseret i at prøve far-sko-trenden uden at blive for skør, bør du sparke din nye besættelse af med adidas Yung 1 hvid Mint.

https://www.aroundselect.com/
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)